Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

LOBELIA Cascade Mixed - Lobelia

Plantă anuală, simplu de semănat și de cultivat.
Descriere: Plante scunde (30 cm), curgătoare sau acoperitoare. Florile fascinante,ca de hârtie creponată, în culori strălucitoare, își păstrează naturalețea chiar și în stare uscată. Se planta în gradină sau în containere/recipiente de diferite mărimi. Cel mai bine se pretează pentru plantarea în coșuri sau ghivece suspendate, înflorirea ”in cascada”, fiind un decor impresionant pentru balcoane, terase, în general pentru spatiile in care sunt utilizare. La fel de potrivite sunt pentru rocării sau ziduri florale.
Semănare în interior: Ianuarie-Aprilie
Plantare: Mai-Iunie
Perioada de decor: Iunie-Septembrie
Ambalare: plic cu 1500 seminte
Lobelia Cascade Mix.jpgLobelia Cascade Mix.jpg
Lobelia Cascade Mix.jpgLobelia Cascade Mix.jpg
Lobelia Cascade Mix.jpgLobelia Cascade Mix.jpg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 4,00 lei
Descriere

Tehnologia de cultura

 Planta anuala, care se semana la locul definitiv, inaltimea de 30 cm,  foarte simplu de cultivat, decorativa. Este foarte potrivita pentru borduri, containere, covoare florale, rocarii.

Semanat in interior: din ianuarie pana in aprilie intr-un recipient cu compost, la suprafata; se uda bine si se lasa la lumina si caldura. Temperatura ideala este de 15-20 oC. Substratul se mentine umed. Recipientul poate fi acoperit cu o folie de plastic pentru a pastra umiditatea, dar va trebui indepartat imediat ce au rasarit viitoarele plantute. Rasadurile apar, de regula, in14 -21zile. Se repica in recipiente separate, cand plantutele sunt suficient de mari pentru a putea fi manipulate, tinandu-le de frunzulitele cotiledonale, nu de tulpinita. Conditii de dezvoltare: racoare, nu rece. Plantele vor fi obisnuite, treptat, cu temperatura exterioara. Se transplanteaza la locul definitiv dupa ce a trecut pericolul de inghet, la distanta de 20 cm intre plante.

NOTA: dupa inflorire, tundeti planta pentru stimularea urmatoarei infloriri.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.