Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

COBAEA scandens - ALBA

Planta semi-perena, nu rezista iarna, în gradină.
Descriere: Planta cățărătoare (liană), viguroasă cu lăstari lungi (300 cm.). Florile mari, ca niște clopoței ( mai sunt cunoscute și sub denumirea de Clopotele Catedralei) alb-crem, sunt deosebit de decorative, atrăgând atenția imediat. Poate fi plantată și în containere, vase mai mari. Transplantată din gradină, în recipiente încăpătoare, bine acoperită sau adăpostită în beci, balcon închis, unde temperatura sa nu scadă sub +3-5 grade, planta va putea trece peste peste iarnă mai ușor, fără probleme. Primăvara, după ce a trecut pericolul înghețurilor târzii (sfârșit de mai) va putea fi replantată în gradină
Semănare in interior: Februarie-Aprilie
Plantare: Mai-Iunie
Perioada de decor: Iulie-Octombrie
Ambalare: plicuri cu 20 seminte
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 9,00 lei
Descriere

Tehnologie de cultura

 

Planta cataratoare, semiperena, daca este bine acoperita sau adapostita peste iarna. Poate fi plantata si in vase mai mari. Florile mari, ca niste clopotei ( mai sunt cunoscute si sub denumirea de Clopotele Catedralei) albastri sau alb-crem, sunt deosebit de decorative, atragand atentia imediat.

Semanat in interior: din februarie pana in aprilie pentru a fi siguri de rezultat. Se seamana in recipiente cu substrat pregatit si udat in prealabil, la o adancime de 1,5cm. Recipientele se pun in loc luminos, si calduros (15-20 grade). Substratul se pastreaza umed. Rasadurile apar, de regula, in 14-28 zile. Se repica in vase separate, cand plantele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate (plantutele se tin doar de frunzele cotiledonate, niciodata de tulpinita). Se dezvolta in conditii de racoare nu de rece. Inainte de transplantare ( dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Se transplanteaza la distanta de 180cm intre plante. Indepartati    florile fanate, pentru a prelungi inflorirea.

 

NOTA: Inmuiati semintele cu 24 de ore inainte de insamantare. Cobaea este o mare iubitoare de apa. Udati bine, dar apa nu trebuie sa balteasca.

 

 

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.