Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

TOMATO - Golden Sunrise

Soi vechi (heirloom) cu creștere nedeterminată, potrivit pentru cultivare în solar și în gradină.
Descriere: fructele sunt de mărime medie, cu gust dulce și savoare perfectă. Sunt o excelenta sursa de vitamina C și de antioxidanți.
Semănare: pentru răsad, în interior, din Ianuarie până în Aprilie
Plantare: Aprilie-Iunie
Recoltare:Iunie-Octombrie.
Ambalare: plic/50 semințe.
Tomato Golden Sunrise.jpgTomato Golden Sunrise.jpg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 6,00 lei
Descriere

Tehnologie de cultura

 

Tomate cu fructul mediu, cu un gust dulce si savoare perfecta.  Se pot creste atat  in sere si solar, cat si in gradina; au crestere nedeterminata, de aceea au nevoie de tutotare. Sunt o excelenta sursa de vitamina C si de antioxidanti.

In vederea obtinerii rasadurilor pentru sera/solar  se seamana in interior, din ianuarie pana in aprilie in substrat pregatit si udat anterior, la 0,5 cm adancime.

Recipientele se pun in loc luminos, si calduros (20-25oC), acoperindu-le cu folie sau sticla, care va fi indepartata la momentul rasaririi. Substratul se pastreaza umed. Rasadurile apar, de regula, in 7-14 zile. Se repica in vase separate, cand plantele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate (plantutele se tin doar de frunzele cotiledonale, niciodata de tulpinita). Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. In  aprilie - mai se transplanteaza in sera/solar. Distanta  intre plante este de 45 cm. Indepartati copilii, ori de cate ori acestia apar si ciupiti varful (carniti) dupa ce  s-au format 5-6 inflorescente.

In vederea obtinerii rasadurilor in gradina, se seamana, in interior, in martie – aprilie. Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Distanta intre plante este de 45 cm. Plantele necesita tutorare, copilire si carnire.

 

NOTA:  Plantele crescute in sere/solar necesita ventilare si udare intense. Hraniti cu regularitate din momentul aparitiei inflorescentei.

 Tomatele niciodata nu se plantaeaza intr-un substrat rece. Risca imbolnavirea sau dezvoltarea precara.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.