Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

ORIGANUM Greek - Oregano

Planta perena
Descriere: frunze aromate.
Perioada de recoltare: ianuarie-decembrie.
Ambalat: 1500 seminte / plic
seminte de oregano
seminte de oregano
seminte de oregano
seminte de oregano
seminte de oregano
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 4,00 lei
Descriere

Tehnologia de cultura

 

Planta perena, aromatica, ce poate fi cultivata in ghivece dar, la fel de bine si in gradina. Se cultiva usor, are o aroma deosebita, puternica, foarte populara in bucataria greceasca, mediteraneeana, in felurile cu peste, miel, rosii, la branzeturi. Planta potrivita si pentru cultura in ghivece. In acest fel va bucura cu bogatia frunzisului aromat pe tot parcursul anului.

 Semanat in interior din ianuarie pana in decembrie, pentru cultura de interior si din martie pana in mai pentru rasadurile plantate afara. Se seamana in recipiente cu substrat pregatit si udat in prealabil, la o adancime de 0,5 cm. Recipientele se pun in loc luminos, si calduros (ideal 15-20oC). Substratul se pastreaza umed. Rasadurile apar, de regula, in 7-14 zile.  Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Se transplanteaza la distanta de 20 cm intre plante.

Sau semanat in exterior: la locul definitiv, intr-un substrat pregatit si udat in prealabil, la 0,5 cm adancime. Rasadurile se raresc, lasand 20 cm intre plante. Pentru a avea plante proaspete tot anul, se seamana, esalonat, la interval de cate o saptamana. Se poate recolta din iunie.

 NOTA: Planta se tunde periodic pentru o tufa bogata. Pentru a pastra aroma puternica, nealterata, frunzele se adauga in mancare doar la sfarsit.

 

 

 

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.