Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

CAPSICUM annuum (Sweet) Romano Mixed - Ardei tip Capia

Plantă anuală
Soi potrivit pentru cultura in spatiu protejat si în aer liber.
Descriere: Fructe de diferite culori, de 25 cm lungime, foarte dulci si aromate, o sursă sigură de vitamine, antioxidanți și fibre.
Semănare: în interior (pentru răsad) - Februarie-Aprilie
Plantare: Mai-Iunie
Recoltare: Iulie-Octombrie
Ambalare: plic/50 semințe
Capsicum Romano Mixed.jpgCapsicum Romano Mixed.jpg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 5,00 lei
Descriere

Tehnologie de cultura

 Plante compacte, cu fructe foarte dulci si pulpa subtire, lungi de 25 cm. Este o planta foarte potrivita pentru cultivarea in sere reci sau incalzite, dar si in gradina. Acest soi este o sursa minunata de vitamina C si antioxidanti .

 Semanat in interior in februarie – aprilie. Se seamana in recipiente cu substrat pregatit si udat in prealabil, la o adancime de 0,5 cm. Recipientele se pun in loc luminos, si calduros (20-25oC), acoperindu-le cu folie sau sticla, care va fi indepartata la momentul rasaririi. Substratul se pastreaza umed. Rasadurile apar, de regula, in 7- 21 zile. Se repica in vase separate, cand plantele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate (plantutele se tin doar de frunzele cotiledonale, niciodata de tulpinita). Se dezvolta in conditii de racoare nu de frig. Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Se transplanteaza in recipiente mai mari, saci de cultura sau direct in sera.

In vederea obtinerii rasadurilor in gradina, se seamana in interior in martie – aprilie. Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Distanta intre plante este de 40-45 cm. Plantele pot fi scoase in gradina, din luna mai, la loc insorit si ferit de curenti de aer, numai ca, recolta crescuta in gradina va fi ceva mai tarzie, iar fructele ceva mai mici, decat ale celor crescute in spatii protejate

 NOTA: Stropiti usor florile cu apa calduta pentru a stimula rodirea. Hraniti regulat din momentul  aparitiei florilor.

 

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.