Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

CAPSICUM annuum (Sweet) Colour Spectrum - Ardei gras

Plantă anuală pentru cultură protejată, dar și de gradină
Descriere: Fructe mari, cărnoși, de culoare diferite, cu gust foarte dulce și aroma specifică la maturitate, o sursă sigură de vitamine, antioxidanți și fibre.
Semănare: în interior (pentru răsad) - Februarie-Aprilie
Plantare: Mai-Iunie
Recoltare: Iulie-Octombrie
Ambalare: plic/50 semințe
Capsicum Colour Spectrum.jpgCapsicum Colour Spectrum.jpg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 5,00 lei
Descriere

Tehnologie de cultura

 

Plante compacte, cu fructe dulci si gustoase cu pulpa groasa, in culori asortate. Este o planta foarte potrivita pentru cultivarea in sere reci sau incalzite. Acest  soi este o sursa minunata de vitamina C si antioxidanti.

 Semanat in interior in februarie – aprilie. Se seamana in recipiente cu substrat pregatit si udat in prealabil, la o adancime de 0,5 cm. Recipientele se pun in loc luminos si calduros (20-25oC), acoperindu-le cu folie sau sticla, care va fi indepartata la momentul rasaririi. Substratul se pastreaza umed. Rasadurile apar, de regula, in 7- 21 zile. Se repica in vase separate, cand plantele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate (plantutele se tin doar de frunzele cotiledonale, niciodata de tulpinita). Se dezvolta in conditii de racoare nu de frig. Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Se transplanteaza in recipiente mai mari, saci de cultura sau sera. Daca este necesar, sprijiniti plantele. Plantele pot fi scoase in gradina, din luna iunie, la loc insorit si ferit de curenti de aer, numai ca, recolta crescuta in gradina va fi ceva mai tarzie, iar fructele ceva mai mici, decat ale celor crescute in spatii protejate.

 NOTA: Stropiti usor florile cu apa calduta sau stropiti cu solutie de acid boric pentru a impiedica caderea florilor si pentru a stimula rodirea. Hraniti regulat din momentul  aparitiei florilor.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.