Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

CAPSICUM annuum (Sweet) Chocolate - Ardei gras

Plantă anuală pentru cultura protejata, dar și de gradină.
Descriere: Fructe mari, de culoarea ciocolate, cu gust foarte dulce si aroma deosebită, o sursă sigură de vitamine, antioxidanți si fibre.
Semănare: în interior (pentru răsad) - Februarie-Aprilie
Plantare: Mai-Iunie
Recoltare: Iulie-Octombrie
Ambalare: plic/30 seminte
Pepper Chocolatte.jpgPepper Chocolatte.jpg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 5,00 lei
Descriere

Tehnologie de cultura

 

Plante compacte, cu fructe mari, dulci cu o savoare deosebita. Este o planta foarte potrivita pentru cultivarea in sere reci sau incalzite, dar si in gradină. Acest soi este o sursa minunata de vitamina C si, mai ales, de antioxidanti .

 Semanat in interior in februarie – aprilie. Se seamana in recipiente cu substrat pregatit si udat in prealabil, la o adancime de 0,5 cm. Recipientele se pun in loc luminos, si calduros (20-25oC), acoperindu-le cu folie sau sticla, care va fi indepartata la momentul rasaririi. Substratul se pastreaza umed. Rasadurile apar, de regula, in 7- 21 zile. Se repica in vase separate, cand plantele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate (plantutele se tin doar de frunzele cotiledonale, niciodata de tulpinita). Se dezvolta in conditii de racoare nu de frig. Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) obisnuiti plantele tinere cu temperatura exterioara. Se transplanteaza in recipiente mai mari, saci de cultura sau sera. Daca este necesar, sprijiniti plantele. Plantele pot fi scoase in gradina, din luna iunie, la loc insorit si ferit de curenti de aer, numai ca, recolta crescuta in gradina va fi ceva mai tarzie, iar fructele ceva mai mici, decat ale celor crescute in spatii protejate.

NOTA: Savoarea si aroma acestor ardei sunt cu atat mai intense, cu cat sunt mai copti. Foarte potrivit in salate asortate.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.