Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

BRASSICA oleracea Botrytis Romanesco natalino - Conopida

Planta anuala
Descriere: Este un soi neobișnuit și interesant, de conopida.
Forma inflorescențelor, ușor spiralată, de culoarea verde crud, ascund un gust și o savoare deosebite.
Semanare: in interior - Aprilie-Mai
: in extreior - Aprilie-Iunie
Plantare: Mai-Iunie
Recoltare: Iulie - Decembrie
Ambalat:250 seminte/plic
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 6,00 lei
Descriere

CONOPIDA – Romanesco Natalino

 Este un soi neobișnuit și  interesant, de conopida.  Forma inflorescențelor,  ușor spiralată, culoarea verde crud, ascund un gust și o savoare deosebite.

Însămânțare : se poate face pe toată perioada sezonului, în funcție de soi.

Semănarea  in interior:   cât mai  rară, în recipiente /răsadnițe, în aprilie-mai. Substratul trebuie sa fie bine udat și afânat.  Recipientele vor fi ținute la lumină. În 14-28 de zile apar  răsadurile.

Semănarea direct la locul definitiv: mai- iunie.

Repicarea se face în momentul în care plantele au doua sau  trei frunze adevărate (circa 10 cm.  înălțime).

Plantarea la locul definitiv se va realiza când  răsadul este suficient de viguros,  in mai-iunie.  Distanta  dintre plante  va fi de 60 cm.

Îngrijire : eliminarea periodică a buruienilor (prășire), udare frecventă si abundentă, mai ales pe timp de secetă și aplicare de compost bine maturat.  Pentru păstrarea umezelii este indicata mulcirea plantelor.

Recoltare : pe măsura coacerii, din iulie până in decembrie.

 

Conservare : este o cultura pentru consumul  imediat, chiar dacă se poate păstra, câteva zile la loc rece si bine aerisit. În caz de ger, se recomanda mulcirea.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.