Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

Heuchera hybrida - soi Frunze Verzi

Culoare: frunze verzi.
Talia: 10 cm.
Perioada de decor: toata vara.
Radacini
Ghiveci mic - 7 lei
Ghiveci mare - 10 lei
Heuchera.jpgHeuchera.jpg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 10,00 lei
Descriere

HEUCHERA hybrida - frunzis verde

Heuchera este o plantă pe nedrept nefolosită prin grădinile noastre. Este o plantă maleabila referitor lautilizare, cu frunziş foarte decorativ şi talie medie. E adevărat că florile sale nu sunt spectaculoase, dar compensează prin frunzis.

Are frunze veşnice şi în timpul iernii şi este foarte atractiv pentru păsări.

Heuchera este o tufă, care în anumite condiţii poate ajunge până la înălţimea 40 cm. Frunzele, sub formă de inimă, la cele mai multe varietăţi, au margini, intr-o mai mica sau mai mare masura, dantelate, deosebite de un verde intens. Florile apar în vârful unor tije destul de înalte şi sunt sub formă de clopoţei de culoarea coralilor, roz luminos. Infloreste la sfârşitul primăverii şi, în funcţie de varietate, florile pot să dureze câteva săptămâni sau întregul sezon cald.

Heuchera preferă solurile fertile, bogate în minerale şi uşor umede. Este posibil să nu se descurce prea bine în lunile de iarnă dacă solul, are un drenaj deficitar.

Pentrua stimula înflorirea se vor îndepărta tijele cu flori trecute. Din cauza sistemului radicular de suprafaţă se practică mulcirea bazei plantei pe perioada de vară. În acest fel, uscăciunea nu ajunge la rădăcinile sale. În general are nevoie de sol umed.

După trei-patru ani planta necesită separare, pentru ca toate plăntuţele apărute între timp să aibă suficient spaţiu pentru creştere.

Este o plantă, foarte rezistenta la conditiile de clima, care se adaptează atât la frig (- 34o C) cat si la caldura (+40o C) . Condiţiile extreme de mediu (umbră deasă sau soare direct mai multe ore pe zi) vor produce plante mai puţin viguroase, dar care pot rezista an de an. Este o plantă rezistenta si la dăunători. Ocazional pot să apară mucegaiul radacinii şi boli fungice în perioadele mai umede din an sau daca locul in care este cultivata este excesiv de umed. Unele varietăţi îşi încreţesc frunzişul dacă sunt plantate în zone însorite.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.